Њихова љубав се родила управо током такмичења Звезде Гранда, а иако су пре неколико година раскинули остали су и данас у добрим односима.

Милан се у последње време потпуно повукао са сцене и посветио се духовном животу, а Рада за Гранд открива како сада изгледају њихови пријатељски разговори и које јој то савете дели бивши момак.

- Он је онакав каквог га ми будимо, односно шта ми будимо у њему. Просто је такав, ако си ти према њему добар и смирен, онда ће ти он дати десет пута више. Ту је да те саслуша, ако треба и шест сати, само ти да причаш - рекла је она и додала:

Фото: В. Данилов

 

- Добар је саговорник, саветодавац, то је од сада од када је у том духовном свету, томе се посветио. У сваком моменту ми можемо да се прешалтамо на естраду и да кренемо по старом.

Рада је је такође говорила о односу са свим бившим момцима, а признала је да са њима може да буде пријатељ онда када прођу емоције.

- Ја сам таква, нисам неко ко пати, није ми то била прва љубав. Ја сам прву љубав заборавила, мене су неки лако заборавили, неки нису. Некима сам још увек у срцу и то је лепо, са онима којима сам у срцу још, са њима сам у добрим односима. Треба да прођу те емоције које су мушко-женске и треба да остану пријатељске емоције – закључила је Рада за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: