Игор М. (44) приведен је у току данашњег дана након што је физички насрнуо на дечака (12) у парку на Калемегдану где је дете са другаром продавало лимунаду на клупи, сазнаје "Блиц".

Фото: АТА имагес

 

 

Дете није хтело да иде, те га је Игор ухватио за руку и шутнуо. Полиција је одмах обавештена након чега је патрола одмах реаговала на лицу места и привела осумњиченог. Обавештен је надлежни тужилац и против Игора М. биће поднета кривична пријава због насилничког понашања, сазнаје "Блиц", а сад се овим поводом огласила и певачица Марија Шерифовић.

- Дабогда зору не дочекао! Где се налази, питам? Где? Неписмена, безуба, штрокава стока! И ово је мало, ал' 'ајде - навела је Марија путем друштвених мрежа.

 

 

Подсетимо, кабинет министра полиције у контакту је са мајком дечака који је нападнут док је продавао лимунаду и пренели су спремност припадника бригаде да заједно са дечаком и његовим другарима, уколико то они буду желели, буду на Калемегдану и пруже им подршку. Такође, министар Братислав Гашић осудио је насиље над дечаком и рекао да нико нема право да врши насиље нарочито не над децом и да ће српска полиција бити ту уз све грађане.

На Твитер профилу "дсдс_567" појавио се видео у ком се може видети срамотан потез старијег мушкарца, када је, након краће препирке, физички напао дечака који је заједно са својим другом продавао цеђени сок и на тај начин му правио "конкуренцију".

БОНУС ВИДЕО: