Igor M. (44) priveden je u toku današnjeg dana nakon što je fizički nasrnuo na dečaka (12) u parku na Kalemegdanu gde je dete sa drugarom prodavalo limunadu na klupi, saznaje "Blic".

Foto: ATA images

 

 

Dete nije htelo da ide, te ga je Igor uhvatio za ruku i šutnuo. Policija je odmah obaveštena nakon čega je patrola odmah reagovala na licu mesta i privela osumnjičenog. Obavešten je nadležni tužilac i protiv Igora M. biće podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, saznaje "Blic", a sad se ovim povodom oglasila i pevačica Marija Šerifović.

- Dabogda zoru ne dočekao! Gde se nalazi, pitam? Gde? Nepismena, bezuba, štrokava stoka! I ovo je malo, al' 'ajde - navela je Marija putem društvenih mreža.

 

 

Podsetimo, kabinet ministra policije u kontaktu je sa majkom dečaka koji je napadnut dok je prodavao limunadu i preneli su spremnost pripadnika brigade da zajedno sa dečakom i njegovim drugarima, ukoliko to oni budu želeli, budu na Kalemegdanu i pruže im podršku. Takođe, ministar Bratislav Gašić osudio je nasilje nad dečakom i rekao da niko nema pravo da vrši nasilje naročito ne nad decom i da će srpska policija biti tu uz sve građane.

Na Tviter profilu "dsds_567" pojavio se video u kom se može videti sramotan potez starijeg muškarca, kada je, nakon kraće prepirke, fizički napao dečaka koji je zajedno sa svojim drugom prodavao ceđeni sok i na taj način mu pravio "konkurenciju".

BONUS VIDEO: