Аца Булић дошао је на суперфинале "Задруге" са мајком и сином Ане Ћурчић и кумом Миленом Качавендом.

Он је и током боравка бивше невенчане супруге Звездана Славнића био све време уз њу, тако да је решио да јој и до последњег дана да своју подршку.

Фото: АТА имагес

 

 

Завршна ноћ је прекинута због "невремена", победник ће бити проглашен вечерас, а очекује се да Анин бивши дечко поново дође у Шимановце.

Он је новинарима открио да ће се оженити Аном Ћурчић после "Задруге 6".

- Одавно смо били заједно, али смо остали другови! Ипак, моје емоције према њој никад нису престале. Поразговараћемо, и ако је оно што осећам обострано, а надам се да јесте, бићу најсрећнији човек на свету. Обожавам је! Што се мене тиче, можемо да се венчамо и проведемо остатак живота заједно - рекао је Булић и додао да је све ово време био Анина безрезервна подршка:

Фото. Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Преживела је свашта, а ја сам јој био ветар у леђа! После свега, заслужила је да буде збринута и срећна. Било ми је много тешко да је гледам тужну и у сузама. Њихову љубав подржала је и Анина мајка Мила.

- Подржавам да моја ћерка буде са Ацом Булићем! Прва љубав заборава нема - каже она, а на питање да ли верује да ће Аца бити бољи зет од Звездана Славнића, одговорила је:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Звездан ми никад није био зет! С њим нисам проговорила три реченице откако је са Аном. Стално је ноћу виленео, а преко дана спавао. Многи су напали моју ћерку због ствари које је изнела у вези с њиховим односом. Све што је рекла је истина! Трпела је психичко и физичко насиље. Борила се за правду!

Фото: АТА имагес

 

 

Истог мишљења је и Анина кума Милена Качавенда:

- Булић је прави џек! Он је Супермен! Док је Ана била у "Задрузи" бринуо је о њеној деци, али и мени. Захвална сам му на свему што је урадио за нас. Поносна сам на Ану, јер она није ријалити играч, али се одлично снашла. Ја бих на њеном месту полудела! Била сам јој подршка, ратовала сам са целим светом због ње. Ана није ни свесна колико ми се жена које су преживеле насиље јавило и рекло да се поистоветило с њом.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: