Другог дана сведочења на Високом суду у Лондону, принц Хари је изнео детаље о свом љубавном животу, укључујући и одлазак у стриптиз клуб, јавља Тхе Сун.

Хари је открио детаље о стриптизети која му је седела у крилу кад је био у стриптиз клубу "Спеарминт Рхино", који је посетио у априлу 2006. године с пријатељима из војске.

Хари је рекао судији Џастису Фанкурту да је нетачна чињеница, коју су тада медији изнели, да је гола литавска стриптизета која му је седела у крилу, личила на његову бившу девојку Челси Дејви.

Фото:Профимедиа

 

Хари је, такође, на суду признао да нема доказа да је био хакован, те је истакао како би била неправда да не добије случај. У изјави сведока на 55 страница у његовом случају против Миррор Гроуп Неwспаперс (МГН), Хари се пожалио да је неправедно приказан као "принц Плејбој".

Он је на суду признао да је имао везе с низом жена, а изнео је детаље односа с ТВ водитељком Керолајн Флек, с којом је био 2009. године.

Фото:Профимедиа

 

Принц се осврнуо и на наслов, који је избацио МГН, "Ура! Хари је ногиран!" у којем се наводи да је био "пијан ко чеп" од вотке у ноћном клубу "Амика" у Мејферу након раскида седмогодишње везе са Челси. "Било је болно што је тако приватни тренутак претворен у смех", истакао је.

Рекао је да је "невероватно узнемирујуће" што се плаћање за приче о њему наводно називало "пројекат Хари". "Ниво надзора под којим сам био био је заиста превише", истакао је. Хари у тужби тврди да су се таблоиди користили незаконитим методама да би добијали информације о њему откад је био дете.

Хари тужи медијску групацију МГН јер је, према његовим тврдњама, илегално прикупљала информације о њему између 1991. и 2011. године. Адвокат МГН-а на суђењу је истакао како нема доказа на његовом телефону који би показали да је Хари био жртва хаковања.

"Ако суд никад не утврди да вас је хаковао било који новинар МГН-а, хоћете ли осећати олакшање или разочарање?", питао је адвокат МГН-а Харија.

Хари је одговорио како би то била "спекулација", да верује како је хаковање било раширено на "индустријском нивоу" у најмање трима новинама, те да "нема сумње" у то.

Фото:Профимедиа

 

Ако се донесе одлука против мене или било кога ко је стао иза мене својим тврдњама, узевши у обзир да је Миррор Гроуп признао хаковање, да, осећао бих неправду", казао је Хари.

МГН се на почетку процеса извинио и признао случај кад је Сундаy Пеопле незаконито тражио информације о Харију, нагласивши да он мора да добије одштету за то.

Заступник је раније признао да су његови медији учествовали у хаковању телефона, те се нагодио у више од 600 случајева, плативши 120 милиона долара штете.

Фото:Профимедиа

 

Међутим, МГН одбија све друге Харијеве тврдње, наводећи да нема доказа за то. Њихов адвокат тврди да су личне информације о Харију долазиле од запослених Бакингемске палате.

(Курир.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".