Сви имамо снове и амбиције, али нажалост, неки од њих неће постати стварност.  Међутим, према корисници ТикТока и лекарки "tripat.sahi" постоји једна ствар коју бисмо сви требали учинити како не бисмо жалили због својих одлука, како пише Унилад.

- Послушајте савет од некога ко свакодневно ради с умирућим пацијентима… Престаните се бринути шта други мисле о вама. Престаните се бринути шта ће мислити о вама ако покушате нешто предузети, ако покушате радити и остваривати своје снове - започела је у свом видеу. - Престаните размишљати о томе шта други људи мисле о вама јер не желите бити на самрти и освртати се на свој живот и размишљати: ‘Живео сам свој живот за некога другога, испуњавао туђу срећу и жеље и никада нисам имао храбрости учинити оно што сам заправо желео’ - настваила је.  Многи од нас свесни су тога шта други људи мисле, чак и због најједноставнијих, најобичнијих ствари. Њен видео прегледан је готово 300 хиљада пута, а многи су се сложили с њеним мишљењем.

- Жаљење на крају живота је мој највећи страх и драго ми је да је тако - написала је једна девојка, док је један корисник коментарисао: - То је тачно! Живите свој живот за вас, а не за друге. Живите у садашњости и не брините за будућност ни прошлост.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".