Ана није крила дубоко разочарање због другог места и једва се суздржавала да у јавности не покаже колико јој је криво.

Међутим, тотални емотивни слом десио се тек када је стигла у свој дом и када је уследио шамар реалности.

- Ана је мислила да ће победити, а када је чула да је то Александра све јој се срушило. Та победа би је на неки начин подигла и много значила, јер је свој живот у ријалитију дала на тацни. Била је сигурна да због свега што је изнела и преживела заслужује победу - почиње извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Када је стигла у свој дом она се потпуно сломила. Није престајала да плаче и да грли сина Луку, који ју је све време тешио и говорио да ће све проћи и да мора да се смири. Ани је била нарочито бесна што је њена кума Милена износила свакакве информације о њеном и Звездановом односу, од којих неке уопште нису истините. Ње јој јасно како је могла све то да прича. У јако је великом страху да јој се Звездан не освети због прљавог веша који је изнела у "Задрузи" и плаши се да остане сама код куће - прича извор и додаје:

- Мајка и породица су свакако уз њу, а сигурно ће јој требати времена да све одболује и прихвати. Свесна је и да има велику подршку народа, а поготово жена које су доживеле сличне трауме и то је на неки начин доста охрабрује - завршава извор.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".