Ana nije krila duboko razočaranje zbog drugog mesta i jedva se suzdržavala da u javnosti ne pokaže koliko joj je krivo.

Međutim, totalni emotivni slom desio se tek kada je stigla u svoj dom i kada je usledio šamar realnosti.

- Ana je mislila da će pobediti, a kada je čula da je to Aleksandra sve joj se srušilo. Ta pobeda bi je na neki način podigla i mnogo značila, jer je svoj život u rijalitiju dala na tacni. Bila je sigurna da zbog svega što je iznela i preživela zaslužuje pobedu - počinje izvor.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Kada je stigla u svoj dom ona se potpuno slomila. Nije prestajala da plače i da grli sina Luku, koji ju je sve vreme tešio i govorio da će sve proći i da mora da se smiri. Ani je bila naročito besna što je njena kuma Milena iznosila svakakve informacije o njenom i Zvezdanovom odnosu, od kojih neke uopšte nisu istinite. NJe joj jasno kako je mogla sve to da priča. U jako je velikom strahu da joj se Zvezdan ne osveti zbog prljavog veša koji je iznela u "Zadruzi" i plaši se da ostane sama kod kuće - priča izvor i dodaje:

- Majka i porodica su svakako uz nju, a sigurno će joj trebati vremena da sve odboluje i prihvati. Svesna je i da ima veliku podršku naroda, a pogotovo žena koje su doživele slične traume i to je na neki način dosta ohrabruje - završava izvor.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".