Зорица Марковић испричала и да се Ана не осећа здравствено најбоље, због чега мора на детаљне претраге и прегледе, а Аца Булић се не одваја од ње.

Певачица је открила и да се Ана Ћурчић хитно иселила из стана у коме је живела са Звезданом Славнићем!

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ана није добро здравствено, треба да иде код лекара да се преконтролише. Борила се као лавица не знам ни одакле јој снаге, али мислим да је исцрпела задње атоме снаге. Требаће јој времена да се опорави. Имала је много стресова, организам јој је исцрпљен, рекла ми је да је све живо боли од главе до пете и да мора редом да иде по лекарима, јер јој је организам доживео шок. Није пуно ни јела, није имала апетит тамо - открила је Зорица и осврнула се на приче да се Ана плаши Звездана и његове освете због свега што је изнела јавно у ријалитију.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/AmiG Show/Zadruga

 

 

- Стан у коме је живела са Звезданом је одмах напустила. Дан по изласку из ријалитија, рекла ми је да не жели да борави више у том простору где је све подсећа на њега. Узела је неке ствари, ситнице и вратила је кључеве стана власницима од којих је изнајмљивала тај стан годинама. Ја сам јој рекла да сам ја после развода све испразнила, остали су празни зидови, чак сам и кућу продала и отишла одатле јер нисам желела да ме било шта подсећа на ту љубав. Тако је и Ана урадила, променила је стан, али из Београда неће да иде због деце и мајке - објаснила је Зорица која ускоро планира да посети Ани у новом стану.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: