Увреде између ДЈ Тамарис и Лепог Миће пљуште на све стране, а све је почело када се ДЈ Тамарис огласила на друштвеној мрежи Инстаграм, изневши том приликом бројне оптужбе на рачун Лепог Миће, а између осталог је јавно рекла и да је он макро.

Жестоке увреде између ријалити учесника Задруге 6 не јењавају, а сада се огласио и Лепи Мића.

Наиме, ДЈ Тамарис, бивша задругарка и његова цимерка, оптужила га је да је макро, а он јој сада поручује да се боље позабави својим здравственим проблемима, него што њега узима у уста.

Фото: АТА имагес, ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

 

- Да ли је она имала се* с у сред бела дана, то она најбоље зна, као и да ли је истина да је с Керићем била интимна. Не знам да ли има нешто ново да каже, јер је опште познато да су задругари иначе изнозили бројне лажи о мени. Називали су ме макроом, убицом, националистом, нема које епитете нисам добио. Њој би било боље да позабави своком кичмом, јер има здравствени проблем, него да на мој рачун иноси такве лажи. Не желим да се бавим девојком која не зна да ли је пошла или дошла. Не може да се одлучи да ли је пропали ДЈ, фармацеут, певачица у успону или нешто друго. Најбоље се показала као полтрон Зорице Марковић, њој се увукла у дебело црево. Светлана Бубања Буцка ме је сваки дан звала, како бих са Тамарис отишао на кафу, што сам урадио, а нисам знао да је у вези са Адамом. Зашто јој онда момак није објаснио како да се снађе у ријалитију, него је мене молила? Што је са мном седела, ако сам све то, онда испада да сам био и њен макро?! Нека прво покаже ко је и шта је, односно да је обична увлакача. Боље би јој било да пушта музику на врху неке зграде у Бору, јер за друго и није. Не дотичу ме коментари те погубљене персоне - поручио је Лепи Мића.

Подсетимо, све је почело када се Ђ Тамарис огласила на друштвеној мрежи Инстаграм, изневши том приликом бројне оптужбе на рачун Лепог Миће, а између осталог је јавно рекла и да је он макро.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО: