Вест да је син познатог певача Енеса Беговића, Армин Беговић, изненада преминуо на инфективном одељењу расплакала је јавност.

Како пишу босанскохерцеговачки медији, Армин Беговић животну битку узгубио је 13. јунау Клиничком Центру Универзитета Сарајево у 29. години, а ускоро је требало и да постане отац, што је потврдио и певачев менаџер.

Наиме, како је испричао Енесов најближи сарадник, Армину се вратила аутоимуна болест од које је боловао и раније, а са оцем је био до последњег даха и издахнуо му је на рукама.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нажалост, информација је тачна. Умро је наш Армин. Верујте ми, уопште нисмо свесни да се ово догодило. Енес је ни у каквом стању, шта да вам кажем, остала му је само ћерка сада... Армину је супругу требало да се породи за који дан. Вратила му се болест коју је имао раније, поново се покренула, нека аутоимуна болест. Био је у болници, у Сарајеву, Енес је све време био уз сина, поготово последњих пар дана, није се одвајао од њега и кревета откад се све поново погоршало. До последњег тренутка је био са њим... Сви смо шокирани, верујте ми. Енес није у стању да говори, не могу вам описати ту бол. Сви смо умрли са Армином - истакао је Беговићев менаџер.

Армин је живео у Сарајеву, а радио је у Министарству спољних послова БиХ.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: