Директорка фондације "Новак Ђоковић" и супруга најбољег српског и светског тенисера данас прославља 37. рођендан.

Подсетимо, љубав познатог пара почела је када су били тинејџери и до данашњег дана једно другом су пружали љубав, подршку и поштовање у свим важним животним тренуцима.

Фото: Профимедиа

 

 

У Спортској гимназији коју је једно време Новак похађао упознао је жену свог живота. То је била Јелена Ристић, која је у Основну школу ишла у самом центру главног града, Београда, а своју љубав према атлетици наставила је у баш у поменутој гимназији. Она је након завршене средње школе успела да у Милану упише Боццони, један од најбољих приватних факултета у Италији, где је студирала "Бусинесс администратион", а потом завршила и мастер. Јелена је решила да настави са образовањем, па је 2011. одбранила докторат на смеру "Луxурy Манагемент анд Сервицес" Интернационалног универзитета у Монаку.

Фото: Профимедиа

 

 

- Последњих 14 година не живим у Србији, и не живим у систему у коме живе наши млади људи. Мој први посао био је са 16 година у парфимерији. Затим сам радила у кладионици, као шанкерка, правила сам кафе, сокове, и тај посао радила сам како бих зарадила за карту до Италије, и отишла на студије - говорила је Јелена за домаће медије о свом развојном путу. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".