Никада се није либила ни да призна да је радила одређене корекције, те да доста улаже у свој изглед, а једном приликом је открила и како је успела да за нешто више од месец дана скине 15 килограма.

Она се у неком периоду угојила због стила живота у Грчкој где живи њен изабраник који је освојио пре 23 године, Симеон Оцомокос. Како је целог живота држала дијете, Сузана је пронашла ново решење за губитак килограма.

"Никада нећу заборавити. Била сам на једној свадби. Када сам видела фотографије, била сам тако бесна на себе. Ја сам поцепала све слике и хвала Богу да их немам", рекла је Сузана која је дошла до килаже од 89 кг.

Фото: В. Данилов

 

 

"Где су 89 килограма, ту су и 90 па и 100 (смех)", нагласила је и додала да јој се вишак, како то обично бива у менопаузи, скупљао око стомака.

Окренула се једној врсти кето дијете која се састоји од два прашкаста оброка и вечере коју је сама припремала.

"Вечера вам дође као награда. Пуна чинија микса зелене салате, комад рибе или бифтек", набраја.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Важна цака била је и топла лимунада коју је пила ујутру као и посебна ужина: краставац.

"Виђала сам Московљанке, дотеране иду улицом и једу краставац", истакла је Сузана која је једно време живела у Русији и применила ту навику.

Добро је познато да је ово поврће, богато водом, прави савезник сјајне линије. Сузана би исецкала краставце, ставила у чинију и узимала их као ужину, и то било где да се налазила. Практично решење помогло јој је у борби са килограмима. За месец дана скинула је 11 кг, а онда неосетно још четири килограма.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".