Некадашњег учесника "Звезда Гранда" Ненада Јовановића публика није имала прилике већ годинама да види на малим екранима, а певач је сада одлучио да стави тачку на дугогодишњу медијску илегалу.

Фото: АТА имагес/Принтскрин/Јутјуб/Неса Јовановић Оффициал

 

 

- Просто, не желим да експонирам породицу у јавност. Није то клише, једноставно је тако. Моја супруга не воли медијску пажњу. Има два сина, желим да породични живот сачувам само за себе - истакао је певач који је познат и као први дечко Милице Тодоровић.

Милица и Ненад упознали су се током друге сезоне такмичења "Звезде Гранда", у којој Милица освојла прво место, а Ненад заузео треће.

Милица и Ненад су се прво дружили, а онда су отпочели емотивну везу која је трајала две године, а онда је свако кренуо својим путем.

Фото: АТА имагес

 

 

- Стварно памтим нашу везу по лепом. Ми смо били заједно скоро четири године и једноставно када више није ишло растали смо се у пријатељским односима. И дан данас смо у добрим односима, добри пријатељи. Знам да је она ту за мене и ја за њу исто тако, шта год да треба. Имао сам релативно скоро и овај вирус. Стварно је позвала и питала да ли ми нешто треба - рекао је он.

- Она је талентована, борац је, велики радник. Није се променила ни мало. Каква је била раније таква је и сада. Искрена је и то људи цене - рекао је Јовановић, што је Милицу затекло, те није крила да је одушевљена због свега што је рекао.

- Њега познајем дуго, он је у складном браку, разнежила сам се. Хвала на дивним речима - казала је она.

 

 

 Од када се вратио на естраду новинари га константно питају и повезују са лепом певачицом, а он је сада открио да ли то смета његовој жени:

- Моја супруга је цар по том питању, то јој уопште не смета. Са Милицом сам у супер односима, али бих волео да се изборим да ме људи памте као Ненада Јовановића, а не као бившег дечка. Можда не би било лоше да снимимо дует, мислим да би нам се гласови супер уклопили. Ми смо тада били клинци, Милица је супер девојка и растали смо се у најнормалнијим односима - истакао је он.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: