Никола Јокић кратко се задржао на хиподрому у Сомбору, где је остварио себи жељу да одмах после доласка из Америке уживо гледа грла из своје штале "Дрим кечер". На трци коју је организовао клуб који води његов отац, Никола је био главна звезда дана, свуда су били фанови у његовим дресовима, а он је дочекан овацијама и аплаузима.

Фото:АТА имагес

 

Са друге стране, погледе присутних однела је и његова супруга Наталија која се на трци коња појавила у лаганој, лежерној хаљини, пинк боје.

Морамо признати да је Наталија својим једноставним избором оставила све без даха те јој хаљина стоји перфектно.

Она је позната по томе да не робује маркама, и има прилично смеран стил, тако је било и овог пута.

Након што је одгледао једну трку, Никола је напустио сомборски хиподром, на којем су поред супруге, била и његова браћа Страхиња и Немања. МВП финала НБА лиге и најбољи кошаркаш света чекао је дуго овај дан и сигурно ће и наредних дана и недеља уживати са својим коњима у родном граду, у који је стигао одмах након шампионске параде у Денверу и кратког "Излета" у Лас Вегас, где га је један саиграч оптужио да га је Никола напио. 

Фото:АТА имагес

 

Браћа Николе Јокића такође су изазвала велику пажњу у родном граду, у који су се вратили заједно са Николом, након што су такође бурно прославили титулу Нагетса. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".