Млада звезда важи за једну од најостваренијх глумаца. Велику славу је стекао после снимљеног филма "Јужни ветар" и " Убрзањ". Низ феноменалних улога, остварио је и у Русији. 

Међутим, најмањи хонорар зарадио док је снимао серију "Стижу долари". 

- Добијао сам 40 евра за снимајући дан, толико сада добијају статисти. Имао сам 10-15 снимајућих дана годишње. Скупљао сам тај новац и ишао на летовање - рекао је глумац за "Информер".

 

Биковићу је тада припала улога сина Драгана Гагија Јовановића и Банке Пујић. Имао је свега 16 година.

- Том клинцу бих одвалио шамарчину. Толико иритантно дете, али то је била поента. Чудно је када видиш - шта то са дечком није у реду, када има такву фризуру? - казао је Милош једном приликом.

Глумац је недавно причао о својој каријери, али и мајци.

- Њој мој успех није много важан. Веровала је да ћу постати глумац, али ме није претерано храбрила у томе. Када је моја каријера почела да иде узлазном линијом, она ме је подржала - испричао је Биковић, а затим открио шта је купио мајци од првог великог хонорара.

- Стан у Београду, а пре тога сам јој из Русије донео крзнену капу, која јој се много допала. Њој поклони нису толико важни. Одрастао сам на Карабурми, а често смо се селили јер нисмо имали свој стан. Моја породица је некада била веома богата, а након Другог светског рата због национализације смо све изгубили. Тата је био директор велике аустријске фирме и зарађивао је доста новца, али ја нисам осетио тај лагодан живот. Мој брат јесте - рекао је глумац тад у интервјуу за за руско издање магазина "Есqуире".

БОНУС ВИДЕО: