Млађа ћерка славног фудбалера Синише Михајловић, Вирџинија, изговорила је јуче судбоносно "да" свом дугогодишњем партнеру Алесандру Вољаку.

Вирџинију Михајловић су до олтара испратили стриц Дражен, као и браћа Мирослав, Душан и Николас, а њена бајковита венчаница оставила је све без текста.

Она се након венчања огласила на свом Инстаграм профилу где је објавила фотографије са венчања уз емотиван опис, а том приликом је посветила речи покојном оцу Синиши Михајловићу.

 

 

- Већ ми недостаје јуче. Био је то најбољи дан мог живота, заједно са даном кад се родила Виоланте. Дан који је превазишао сва моја очекивања и емоција коју не могу да опишем речима. Без икакве сумње, био је то дан који ћу памтити до краја живота као најлепши икад - истиче Вирџинија и додаје:

- Људи које волим, сви су били ту за нас, и све ово пишем јер сам и тебе тата осећала све време поред себе. И ти си шетао заједно са мном, уз моју браћу и мог стрица и никад ниси дозволио да се осећам усамљено. Коначно смо крунисали наш сан, уједињени заједно, без било каквих ограничења. Нико не може да раздвоји оно што је Бог спојио - написала је она.

 

 

Подсетимо, наследница Синише Михајловића, српског шампиона који је у децембру преминуо од опаке болести, и дефанзивац Ђенове рекли су судбоносно "да" пред породицом и блиским пријатељима. Најдирљивији тренутак са свадбе био је онај кад је Синишина једногодишња унука Виоланте донела бурме, што је одушевило све присутне.

БОНУС ВИДЕО: