Mlađa ćerka slavnog fudbalera Siniše Mihajlović, Virdžinija, izgovorila je juče sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Alesandru Voljaku.

Virdžiniju Mihajlović su do oltara ispratili stric Dražen, kao i braća Miroslav, Dušan i Nikolas, a njena bajkovita venčanica ostavila je sve bez teksta.

Ona se nakon venčanja oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografije sa venčanja uz emotivan opis, a tom prilikom je posvetila reči pokojnom ocu Siniši Mihajloviću.

 

 

- Već mi nedostaje juče. Bio je to najbolji dan mog života, zajedno sa danom kad se rodila Violante. Dan koji je prevazišao sva moja očekivanja i emocija koju ne mogu da opišem rečima. Bez ikakve sumnje, bio je to dan koji ću pamtiti do kraja života kao najlepši ikad - ističe Virdžinija i dodaje:

- LJudi koje volim, svi su bili tu za nas, i sve ovo pišem jer sam i tebe tata osećala sve vreme pored sebe. I ti si šetao zajedno sa mnom, uz moju braću i mog strica i nikad nisi dozvolio da se osećam usamljeno. Konačno smo krunisali naš san, ujedinjeni zajedno, bez bilo kakvih ograničenja. Niko ne može da razdvoji ono što je Bog spojio - napisala je ona.

 

 

Podsetimo, naslednica Siniše Mihajlovića, srpskog šampiona koji je u decembru preminuo od opake bolesti, i defanzivac Đenove rekli su sudbonosno "da" pred porodicom i bliskim prijateljima. Najdirljiviji trenutak sa svadbe bio je onaj kad je Sinišina jednogodišnja unuka Violante donela burme, što je oduševilo sve prisutne.

BONUS VIDEO: