Ова информација је дошла до водитељке Иване Шопић која је све испричала у емисији и упитала Ану да ли је добила тај новац: 

- Те информације нису дошле до мене. Она је била острашена да уништим Славниша и прешла је границу. Не желим да неко помисли да јој окрећем леђа. Виделе смо се једном, на кратко, ја нисам била океј. Отишла је, још увек је на путу, кад се врати ми ћемо да причамо говорила је Ана.

- Спекулише се да нисте куму. Ниси је спомињала? - упитала је Ивана Шопић

- Нисам, ајмо на другу тему. Морам јавно да кажем да нисам добила један једини динар од фанова, осим од своје пријатељице. Добила сам од једне жене 23 евра за гласање и 20 и то је све што ми је пријављено од новца да сам добила. Једна жена ми је послала да је Милани послала 50 евра на кућну адресу, хтела је више, али била обазрива. Никакав новац нисам добила, не жели народ да мисли да сам нешто злоупотребила. Добила сам један поклон од групе Феникс, која је нестала, а контактирала је с амојом ћерком. Прича се о огромним парама, количине гардеробе и кофере, а ја сам добила две кесе. Добила сам медведа за које се причало да је Аца послао, а послала је жена из Хјустона. Ја бих да ми се сви јаве ако су слали новац или било какав поклон и да ми то кажу, па да се захвалим и да не мисле да сам незахвална и да се правим луда Никакав новац нисам добила, поклоне, све се види у "Задрузи" - рекла је Ана.

https://www.instagram.com/p/CtUkDmloPD3/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

БОНУС ВИДЕО: