Бивши учесници ријалитија "Задруга", Анђела Ђуричић и Звездан Славнић, који су дисквалификовани из шесте сезоне због насиља ставили су тачку на своју љубав.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

Наиме, како преносе домаћи медији Анђела је синоћ обавестила Звездана из Црне Горе да је добио шут карту, и по свему судећи Славнић је сада остао и без жене, и без девојке и без пара.

Проблеми већ неко време трају, али они чак ни пословно нису могли заједно. Анђеле ће из Црне Горе да води емисију на телевизији на којој је ангажована. У овом моменту цела продукција стала је иза ње да јој помогне да превазиђе раскид. Зато емисију ради што се каже од куће из Црне Горе. Када се врати у Београд она ће емисију водити из студија. Иначе она је запослена на једној телевизији док је Звездан остао без ангажмана, преноси "Скандал".

Фото: Јутјуб принтскрин/Pink.rs

 

 

Подсетимо, Звездан Славнић је своју дугогодишну партнерку Ану Ћурчић јавно преварио са Анђелом Ђуричић у ријалитију "Задруга". Они су свакодневно шокирали гледаоце својим бахатим и агресивним понашањем, а по напуштању шоуа, отишли су код Звездановог оца Моке Славнића у стан.

Фото: Принтскрин Инстаграм/pcelicaaaa_bungis5

 

 

Иначе, Славнић је јуче испратио своју, сада бившу, 23 године млађу девојку у Црну Гору, а ова вест изненадила је све њихове фанове, који су им пружали подршку у последње време и слали разне поклоне.

Анђела је за све ово време код родитеља у Црној Гори била само на један дан, а како је јуче обавестила пратиоце она ће тамо сада бити дужи временски период.

Фото: Инстаграм принтскрин/andjelaadjuricicc

 

 

- Ћао свима, стигла сам у Црну Гору, ово нисам хтела да најавим нигде. Идем код родитеља на мало дужи одмор овог пута - објавила је она на свом Инстаграм профилу.

Иначе, током лајв укључења, Звездан је рекао да је са Анђелом све у реду и да ужива са својим родитељима.

- Анђела је супер, тамо је са својима - кратко је прокоментарисао Славнић.

БОНУС ВИДЕО: