Bivši učesnici rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, koji su diskvalifikovani iz šeste sezone zbog nasilja stavili su tačku na svoju ljubav.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Naime, kako prenose domaći mediji Anđela je sinoć obavestila Zvezdana iz Crne Gore da je dobio šut kartu, i po svemu sudeći Slavnić je sada ostao i bez žene, i bez devojke i bez para.

Problemi već neko vreme traju, ali oni čak ni poslovno nisu mogli zajedno. Anđele će iz Crne Gore da vodi emisiju na televiziji na kojoj je angažovana. U ovom momentu cela produkcija stala je iza nje da joj pomogne da prevaziđe raskid. Zato emisiju radi što se kaže od kuće iz Crne Gore. Kada se vrati u Beograd ona će emisiju voditi iz studija. Inače ona je zaposlena na jednoj televiziji dok je Zvezdan ostao bez angažmana, prenosi "Skandal".

Foto: Jutjub printskrin/Pink.rs

 

 

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je svoju dugogodišnu partnerku Anu Ćurčić javno prevario sa Anđelom Đuričić u rijalitiju "Zadruga". Oni su svakodnevno šokirali gledaoce svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, a po napuštanju šoua, otišli su kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića u stan.

Foto: Printskrin Instagram/pcelicaaaa_bungis5

 

 

Inače, Slavnić je juče ispratio svoju, sada bivšu, 23 godine mlađu devojku u Crnu Goru, a ova vest iznenadila je sve njihove fanove, koji su im pružali podršku u poslednje vreme i slali razne poklone.

Anđela je za sve ovo vreme kod roditelja u Crnoj Gori bila samo na jedan dan, a kako je juče obavestila pratioce ona će tamo sada biti duži vremenski period.

Foto: Instagram printskrin/andjelaadjuricicc

 

 

- Ćao svima, stigla sam u Crnu Goru, ovo nisam htela da najavim nigde. Idem kod roditelja na malo duži odmor ovog puta - objavila je ona na svom Instagram profilu.

Inače, tokom lajv uključenja, Zvezdan je rekao da je sa Anđelom sve u redu i da uživa sa svojim roditeljima.

- Anđela je super, tamo je sa svojima - kratko je prokomentarisao Slavnić.

BONUS VIDEO: