Приликом изрицања венчаних завета обећавате да ћете остати уз свог партнера у добрим и лошим тренуцима, све док вас смрт не растави. Али како се велики број бракова ипак заврши разводом, није неуобичајено да се парови разиђу након што кажу 'да'.

На Редиту је један фотограф открио како је младожења избегавао контакт очима са младом током њиховог венчања:

- Толико фотографија на којима она са љубављу гледа у њега, а он само зури 10 метара преко њене главе.

Други фотограф је рекао: - Младожења није хтео да учествује ни у каквим сликама венчања после церемоније. Верујем да га је више занимало испијање пива са својим пријатељима. Мислим да нису потрајали ни годину дана.

Фото: Профимедиа

 

Трећи фотограф присетио се двоје младенаца који нису хтели ни да стоје једно поред другога током снимања, рекавши да се због тога увек осећају лоше: - Био сам фотограф на венчањима око пет година. И мени је непријатно пред камерама и не волим јавно да показујем љубав. И сам сам врло неспретан! Али, кад подстакнем парове на забавне позе као што је шапутање вулгарних речи једно другоме на уво или приљубљивање близу једно другом, већина парова на крају попусти и ужива. Ипак, неколико пута сам имао парове који видљиво уопште нису желели да буду близу једно другоме. Након што је снимање било готово, вратили су се на метар размака. Жалили би се једно на друго и исмевали једно друго преда мном. Углавном брак није дуго трајао!

Али, нису само фотографи ти који могу лако да уоче црвене заставице, јер то виде и други који раде на венчању.

Једна жена је рекла: - Радила сам у угоститељству и организовала много венчања. Никад нећу заборавити младину здравицу - било је то бесрамно ругање. Отворено је говорила о младожењиној спремности на секс с било киме кад је пијан. Потом је причала о младожењиној навици коцкања и његовом кратком фитиљу када не добије. Нико се није смејао. Млада је имала сузе у очима, а младожењини родитељи седели су запањени, у тишини.

БОНУС ВИДЕО: