Дабовићка је путем ток профила захваљујући бројним претплатама пратиоца зарађивала. Она је постављала голишаве, провокативне фотографије због којих је осуђена од стране јавности. 

Сада је на Твитер провилу објавила фотографију у топлесу. 

Она се фотографисала на столици у тангама и халтерима и без бруса, а затим се обратила онима који је не воле: 

- Ужасна сам, ужасна и без силикона, без Фотошопа и филтера, ето ужасна сам и ружна и дебела и срећна - написала је Милица поред вруће фотке и додала "Ајмо критичари".

 

 

Међутим, њеном позиву се нису одазвали хејтери, па су на мрежама пљуштали коментари, попут "Буди то што јеси", "Живиш живот како желиш", "Ужасно си згодна".

Милица је недавно причала и о Онли фенсу и хејтерима: 

- Не наилазим на емпатију код будала. Много више има младих девојака и самохраних мајки које ме подржавају него ових који ме пљују. Сада је такво време, да се радујемо туђој несрећи. Не знам зашто им ја бодем очи. Ово што радим је представљено скандалозно, али ја као и увек не марим за то, спојила сам лепо и корисно. Син ми је на првом месту и дубоко сам у улози самохране мајке! Новац је увек потребан, поготово мени која тренутно немам плату као самохрана мајка! Хвала вам од срца, хвала дивним женама што увек имају топле речи за мене - рекла је Милица Дабовић једном приликом за медије.

БОНУС ВИДЕО: