Поп звезда Наташа Беквалац неретко засмејава публику анегдотама из свог живота, а недавно јој се догодио један пех, о ком је сад проговорила.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, Наташа је поруку намењену пријатељу послала на други број, што је збунило човека, који је поруку протумачио на погрешан начин.

- То је било пре годину дана. Садржај поруке није био толико страшан, колико може тумачење бити. Наиме, дечко који ради у једној приватној болници је мој пријатељ, радили смо Нову годину, радила сам пет вечери заредом, требало је да ми да инфузију у једном хотелу. Требало је само да дам број собе, написала сам: "Хотел тај и тај, чекам те у соби тој и тој", али сам написала погрешном Стефану. Добила сам одговор три знака питања: "Да ли има нешто што би требало да знам???" - открила је Наташа Беквалац за један београдски медиј.

Фото: Драган Гајић Гаја

 

 

Подсетимо, Наташа је недавно објавила и преписку са својом мајком, која ју је искритиковала због атрактивне одевне комбинације коју је имала на себи и тако засмејала своје пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: