Јелена је гостовала у "Пулсу Србије " код Милана Гајића. У последње време се јако ретко појављује у на екранима, а разлог је јер је певачке воде  напустила. 

- Данас радим у једној државној фирми као спољни сарадник и исто је везано за децу. У питању је организација дечијих фестивала и спортских такмичења, то се тек сада развија доста. Тек ће кроз годину дана да заживи. Отворила сам и своју приватну фирму. Мало сам се, не могу да кажем политички ангажовала, али ме је некако живот натерао на то иако то није мој фах. Много имам пријатеља који су у тој сфери па сам неко ко увек жели да ускочи и помогне. Тако да сам ја активна, али нисам јавно фокусирана на те ствари - рекла је Јевремовић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ RTS Ordinacija - Zvanični kanal

 

Певачицу није мазио живот, она је открила и са чим се све сусрела у животу: 

- Није мене живот мазио. Имала сам јако тешке ситуације где сам морала самостално да научим да се борим. Иако ме је то учинило јачом у борби, није ме учинило мање емпатичном особом. Мораш да наућиш да прихваташ да наставиш да живиш са тим. Тако ми је везано за бившег супруга и покојног оца. Више никада нећу бити иста, ствари се промене после тога. Али остајем јака због своје дечице и сматрам да сам изабрала исправан пут -била је искрена Јелена, па се присетила оца: 
 

Фото: Анђела Стевановић

 

- Мој отац ће увек имати огромно место резервисано у мом срцу и не постоји ништа што ће то променити. Мало, мало па дође један те исти голуб на терасу са специфичном шаром. Увек кажем да је то тата. Он долази на празнике и на његов рођендан. Знам да је присутан ту негде и да нас чува.

БОНУС ВИДЕО: