Овим стратешким партнерством, Телеком Србија имаће могућност да примењује сва знања и искуства која су стручњаци из Водафона стицали и надограђивали годинама на глобалном тржишту. Тај пословни однос ће омогућити Телекому Србија да искористи Водафонову водећу позицију у домену дигитализације потрошачких производа и понуде сервиса. Партнерством са Водафоне Процуремент Цомпанy (Водафоновом компанијом за набавке), Телеком Србија имаће приступ капацитетима за различите набавке. То значи да ово партнерство обезбеђује и увиде у категорије различитих производа и стратешко усмеравање, консултантске услуге, односно саветовање током комплетног процеса набавки (енд-то-енд), чиме се остварује оптимизација трошкова и стварање вредности.

Генерални директор Водафона за партнерска тржишта, Дијего Масида, изјавио је: ,,Са одушевљењем поздрављамо приступање Телекома Србија нашој породици партнерских тржишта и радујемо се заједничком раду у циљу преношења нашег знања и искуства за потребе њихових корисника у Србији, Црној Гори и Босни и Херцеговини”.

Генерални директор Телекома Србија, Владимир Лучић, изјавио је: ,,Телеком Србија је регионална компанија са дугом традицијом успешног пословања. Током протекле две године, били смо усредсређени на трансформацију компаније, како бисмо могли да се равноправно носимо са најразвијенијим компанијама у свету. Уверени смо да ће нам сарадња са Водафоном, једним од глобалних лидера у овој делатности, обезбедити приступ свим важним ресурсима у области дигиталне трансформације и да ће нам омогућити да повећамо ефикасност нашег пословања, да оптимизујемо трошкове и унапредимо корисничко искуство”.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".