Супруга познатог глумца и водитеља пре неколико година имала је спонтани побачај док је у трећем месецу трудноће носила тројке. Овом приликом присетио се тешког периода, па открио све о односу са члановима породице, а посебно супругом.

- Не прича нико са мном у кући, ја сам отац на службеном путу. Стигне се све, ово је посао, а породица и пријатељи је нешто што је ту, што је неминовно. Имам дивно створење поред себе, на почетку јој није било баш драго што сам јавна личност, али сам јој објаснио да нисам јавно добро. Увек постоји доза љубоморе и копка те. Функционишемо добро углавном - прича Маца.

Фото: АТА имагес

 

 

- Људи се препознају, кад поред неког спаваш и делиш постељу... Кад сам прошао кроз агонију губитка детета, схватио сам да треба да као јавна личност укажем на то. Наравно да очврснеш. Схватили смо да смо срасли, мада нам тај догађај није био потребан. Препознаш се у тешким тренуцима. Што желим себи, желим и другима. Бити родитељ је једна од најозбиљнијих улога. Треба знати направити човека од тог детета. Не треба бити само биолошки родитељ, већ у правом смислу родитељ - поручио је Маринковић у "Премијера - Викенд специјалу".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".