Млада по имену Лаура добила је критике због своје прозирне чипкасте венчанице која је више откривала него што је покривала, а критичари су се окомили и на њене деверуше за чије су хаљине написали да су биле још горе.

Снимак је поделила дизајнерка венчаница Оксана Мукха на свом Инстаграму, а убрзо је постао виралан и приказује деверуше у прозирним зеленим хаљинама како се диве млади и њеној венчаници.

- Да је ово моја ћерка, био бих јако узнемирен. Али на крају, то је њено венчање. И даље бих био узрујан - коментарисао је један пратилац.

"Ко год да је дизајнирао ово ср**е нема профињености. Кад идем на венчање, не желим да буљим у женско доње рубље", "Младина хаљина је лепа, али, зашто прозирна? Овај прозирни тренд је одвратан", још неки су од коментара.

Хејтери нису поштедели ни деверуше.

 

"Не знам шта је горе, деверуше или млада", "Деверушине хаљине су јако чудне, али младкина хаљина је дивна, свиђа ми се", "Деверуше су горе. Зашто су уопште одевене другачије од осталих?", коментарисали су.

Неки корисници друштвених мрежа су, пак, стали на младину страну.

"Зашто су сви тако негативни, то је њено венчање, а не ваше", "Ово је њен дан и може да носи шта жели! Ово није ништа другачије од ношења купаћег костима у јавности. Браво цуро!", истакли су.

БОНУС ВИДЕО: