Како певачица наводи, њен проиродни имунитет, избегавање нездравих намирница и генетика су заслужни за њен дуг живот, за њене 83. године које је напунила.  

Захваљујући природно јаком имуном систему, телесна темпаратура је за њу права непознананица. 

Лепа истиче да је поносна на своје године, а да је ведар дух тајна њеног изгледа који наравно негује и у овим годинама.

- Нисам жена која воли да се веже само за кућу и да време проводи у затвореној просторији. Зврк сам по природи, а тако ми је и са годинама. Ништа ми није тешко и све волим да пробам и радим. Кад год сам се прехладила или имала муку са здрављем, то траје један дан и одмах сутрадан устанем као нова. Ако ми верујете, никада у животу нисам имала температуру, родила сам се са температуром 36 и тако цео живот до дана данашњег.

Фото: sarics

 

Она највише воли да једе кувану храну, а није љубитељ слаткиша и брзе хране: 

- Не волим јаку храну, волим да је код мене све природно. Слободно могу рећи да волим само јела на кашику. Роштиљ не узимам у уста. Није сад да ја никада не једем месо, поједем га и то се деси, али нисам велики љубитељ. Такође не волим да кувам, али увек нешто поручим. Волим суве, домаће колаче, а што се тиче торти, нисам велики љубитељ. Углавном не једем пуно слатко и не преједам се у сваком смислу те речи – закључује певачица.

Певачица је признала да је имала здравствене интервенције, али не и естетске:

- Моја мама никада није имала пуно бора и имала је чисто лице. Таква ситуација је и са мном. Не идем код козметичара. Користим козметику из Америке, која ми стиже на кућну адресу. Јесте папрено скупа, али је најбоља. Научена сам да једном недељно себи правим маску и третман који мени највише прија. Али да немам добру генетику, ниједна крема овог света не би могла да сакрије моје боре. Између осталог, желим лепо да старим и да поносно носим своје године.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: