Много се спекулисало да се није појавио јер се плаши сусрета са Кристијаном Голубовићем који га, наводно, јури још од финала шесте сезоне. 

Голубовић је ове гласине и потврдио самим тим што се појавио испред Пинка и загрмео против Цара.

- Није он побегао, он је показао лице које има када треба да дође у лични однос са неким кога је спомињао све време у лошем контексту, вређао и клеветао. У овом моменту је у јеку борба против насиља и моја емисија коју сам водио је заустављена јер је неко рекао да моја емисија децу наводи на лоше. Ја сам чист пример који у јавности стално понавља, не насиље, не криминал, већ образовање, школа, спорт. Филип Цар не сме да ме погледа у очи јер није храбар човек и п**кица је, која се крије иза родбине, нисам хтео да се обрачунавам са њим већ сам само хтео да станем испред њега да ми каже све што је рекао у "Задрузи" у једној свађи са Мајом, где је стално понављао да му ја п.к.

Фото: АТА имагес

 

- Он је у Србији непозвани гост, јер ја када одем у Хрватску или било где трудим се где сам да искажем поштовање. Никада нисам никога на националној основи вређао, већ сам људе гледао да ли су добри или лоши. Хоћу да клекне на колена и извини се за све лажи и клевете, ја ћу му пружити руку, пљунути га и више га нећу смарати, иначе ће ме увек имати за вратом. Хоћу да му кажем у лице да је г**но, смрад и индијанац, да је бедник, да ме никада није облачио - рекао је бесно Кристијан.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: