Дејан Драгојевић гласио након гостовања његове бивше девојке и победнице ријалитија "Задруга 6" Александре Николић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Александра је Дејана у ријалитију јавно преварила са Филипом Царем, за кога је сада верена, а Драгојевић решио је да се обрачуна са бившом преко поруке на свом Инстаграм профилу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Бар нисам продао тело за порцију ћевапа упола с луком и не тетовирам верске ствари по себи по којима ће неко да уринира за папир обојен у љубичасто. Тим људима је забрањен улаз у Исламске земље не због шверца, тканине и робе, него због шверца робе и тела свог. Народ пита је синоћ био посвећен вери и мени. Ако је дозвољено да се прича о вери, што онда победници није дозвољено да прича о криминалним радњама са највећим кланом и о највећем суђењу у ком се спомиње.

Фото: Фото:Принтскрин/ Инстагрм/дејандрагојевиц

 

 

- Народ је требало да окрене 192, да питају. Овде ћу да станем и да се угризем за језик. Ја сам сам имао контакт са телефоном и свим стварима, ја сам Зодијак Зидај Драгојевић, не играј те се са мном, све вам је дозвољено осим да ми коментаришете веру и Јовану. Ту вам мач, ја се не крије, ја сам транспарентан као Зијад и ко Дејан. У Џамији сам и у Храму. Могу бити у полицији и на суду - написао је он на поменутој друштвеној мрежи.

Иначе, подсетимо, Александра Николић поменута је на суђењу Марку Миљковићу и Вељку Беливуку, познатијем као Веља Невоља.

Фото: Фото:Принтскрин/ Инстагрм/дејандрагојевиц

 

Сведок сарадник, на суђењу поменутој криминалној групи, Срђан Лалић на рочишту у Специјалном суду, који се води против клана Вељка Беливука споменуо је старлету Александру Николић, која је у том тренутку била у "Задрузи". Наиме, Лалићу је постављао питање његов некадашњи шеф Марко Миљковић, који га је питао да ли је некада противречио вођама клана, на шта је Срђан одговорио:

- Јесам, на пример, теби дође старлета Александра Николић и имаш односе са њом и ти кажеш како је добра риба а ја кажем није.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".