Наставак програма под називом "Задруга 7 Елита" почеће у септембру, а како се спекулише у овај фотмат неће моћи свако да уђе и постоје црне листе, односно списак оних који неће бити део овог спектакла.

Такође, дошло је до промена и када је главна награда у питању, па се учесници више неће борити само за прво место и износ од 50.000 евра, већ ће од септембра ове године наградни фонд бити знатно већи.

Како је најављено, прво место отићи ће кући богатије за чак 100.000 евра, док празних руку неће остати ни друго, треће, а ни четврто место. Задругари који се буду котирали до ових позиција освојиће по 50.000 евра.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Када је "Задруга 7" у питању, ни ту није крај. Сви се питају ко ће се ове сезоне уселити у Белу кућу, а и на том пољу је дошло до озбиљних промена.

Наиме, учешће у "Задрузи 7" неће имати право они који су у ранијим сезонама дисквалификовани, што би требало да значи да рецимо Филип Цар, Звездан Славнић, Анђела Ђуричић, Миљана и Марија Кулић и многи други неће имати прилику да се поново појаве у Пинковом ријалитију.

 

 

- Жељко Митровић ће заједно са својим тимом наредних осам недеља радити кастинге. Припремају се велика изненађење, а у оптицају ће бити само звучна имена. Дисквалификовани такмичари неће имати право да учествују у новој сезони, јер продукција жели да максимално санкционише немиле ситуације, бахато и насилничко понашање, јер је нулта толеранција на све друштвене аномалије - прича извор.

- Већ у првим сатима након што су Митровићи објавили почетак нове сезоне почели су да им се јављају стари учесници. На разне начине су покушали да их моле и сугеришу да поново уђу у Задругу. Пометња је већ настала - прича извор.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: