Однос Јелене Карлеуше и Аце Лукаса одувек је био турбулентан.

Познато је да су њих двоје били одувек час у миру, час у тешком сукобу, који је кулминирао свађом и увредама на Инстаграму прошле године.

Фото: АТА имагес

 

 

Они су се тада посвађали јер је Карлеуша стала на страну Милице Павловић у афери "Проверено", док је Лукас стао на страну Ане Николић, која је објавила демо-снимак хита који је снимила њена млађа колегиница. Вербални рат је трајао данима. Ипак, све се променило недавно, када је све изненадила чињеница да је ЈК запратила на Инстаграму и Ану и Ацу.

Сада је о њиховом односу проговорио и сам певач, који тврди да се с Јеленом, с којом има и дуетску песму "Банкина", заправо никад није ни посвађао.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја се с Јеленом Карлеушом никад нисам ни посвађао. Ми смо увек имали нека споречкања, али кад год се видимо, ми причамо. Још ниједном се није десило да се сретнемо негде, а да се нисмо јавили једно другом. Без обзира на то шта се десило пре тога. Иначе, ми немамо такав однос пријатељства да се стално чујемо и виђамо, тако да се ми нисмо никад посвађали. Ми се после тога нисмо срели, али гарантујем, да смо се срели - ми бисмо се смејали. То што Јелена и ја мало погани на језику, онда се деси да преко медија направимо неку папазјанију, и то је то - истакао је Аца у емисији "Ексклузив".

БОНУС ВИДЕО: