Ана се по свему судећи одлучила за кратки предах од бројних обавеза, те спаковала кофере и отпутовала на одмор у Хравтску са породицом, одакле је пратиоце почастила фотком у бикинију.

Водитељка је најпре запалила мреже сликом на којој се опуштала на лежаљци у црвеном бикинију, док је изазовном позирала, а због њеног врелог тела многи су остали без текста.

Ана није крила колико ужива, па је објавила још једну слику у купаћем, а њени пратиоци истичу да се види колико јој одмор прија, те се коментарима није назирао крај.

Фото: Инстаграм принтскрин/anapendic

 

"Нисмо знали да је Ана оволико згодна", "Прелепа жена", "Презгодна си", "Гориш", "Жива ватра", "Бомба", само су неки од њих.

Подсетимо, Ана Пендић открила је једном приликом да ли је имала проблема због емисије коју води:

Фото: Инстаграм принтскрин/anapendic

 

- Нисам јер људи из посла знају да ја у "Папарацо лову" не учествујем ни уреднички ни организационо. Пре пар година Дарко Поповић власник продукције, чија је "Папарацо" емисија, био је у дугом судском процесу. Тужио нас је Адил. Међутим закон је врло јасан, снимање и фотографисање јавних личности на јавним површинама је дозвољено. У том смислу није било основа за пресуду, те смо тај спор и добили. Дарко нас је од добијене пресуде извео у кафану и ми од тада навијамо, тужите нас што више.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: