- Па мене заболео стомак од смеха кад сам видела - рекла је Шавија и наставила:

- Свакако ће бити тужен за ово. Није заборавио да се људи и даље питају, односно и не питају се више, јасно је као дан, зашто се он три дана није јављао полицији.

- Све и да јесте било тога у мени, зна се да доктори имају свој распоред, а мени није био отворен стомак, органи излетели и слично, не дај боже, па да је морало истог момента. Уосталном, ту супстанцу доктори могу да санирају, колико знам, а мислим да она свакако не утиче на операцију, као ни психоактивни лекови, антидепресиви. Не могу да тврдим, али свакако ће морати да докаже то. То што уплиће државне хирурге у његове бљувотине је катастрофа. Њега треба неко да држи под контролом и да не држи те лајвове где се само канали - рекла је Шавија за Курир.

Фото: АТА имагес/Профимедиа

 

Подсетимо, на друштвеним мрежама појавио се снимак како Карић непознатој особи снима видео поруку и индиректно спомиње Шавију, истакавши да старлету нису могли да оперишу јер је, наводно, била под дејством наркотика.

- Па девојка није могла да... Држали је у болници да се очисти од кокаина, шта да ти причам... Нису могли да је оперишу јер је имала кокаин у крви, не знам шта онда да ти кажем - казао је Стефан у камеру.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова

БОНУС ВИДЕО: