Необична ситуација догодила се приликом посете туриста Националном парку Јелоустоун, једној од најпознатијих туристичких атракција у Америци. Читав догађај снимио је један од присутних који, као да је предвидео да ће се пред његовим очима одиграти ова бизарна ситуација.

Отац и ћерка који су били део групе која је обилазила кључали извор Силекс спринг у области Фаунтејн Појнт Пот у парку, одједном су одлучили да се издвоје из групе и сами истражују.

Аутор снимка, Гери Мекензи рекао је за Дејли мејл да је упозорио двојац да остане на шеталишту, али је отац наводно одговорио: "Како год, човече."

- Зато сам узео телефон и почео да снимам - додао је Мекензи.

Како се може видети на његовом снимку, отац и ћерка се спуштају до плавог извора из ког бије пара. Затим ћерка одлучује да клекне тик до воде, а отац јој пружа руку како би се придржала за њега у намери да другом руком дохвати воду.

Ова одлука била је ван сваке памети, обзиром на то да топли извори, у просеку достижу температуру од чак 175 степени Фаренхајта у овом Националном парку.

Убрзо се покајала

Након што је накратко умочила руку у кристално плаву воду, брзо се нагнула уназад и устала на ноге, бежећи и вриштећи: „Вруће је! Јако је вруће!".

Након што је накратко умочила руку у кристално плаву воду, брзо се нагнула уназад и устала на ноге, бежећи и вриштећи: „Вруће је! Јако је вруће!"

 

 

Мекензи је рекао за Дејли мејл да би зауставио пар, али није могао да нађе ренџера.

Ово није први ни једини инцидент који се дешава у Националном парку Јелоустоун.

Прошле године пронађена је нога у ципели како плута у врелом извору унутар парка.

Откриће се догодило у Абис Пулу у Вајомингу, што је довело до привременог затварања басена гејзира Вест Тамб.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".