Те давне 2004. цео свет је брујао о скандалу - "идиличан" брак Дејвида и Викторије Бекам био је пред пуцањем због фудбалерове наводне афере са личном асистенкињом, Ребеком Лос, која је за кратко време постала главна тема свих медија.

Фото: Профимедиа

 

Заправо, Ребека и Дејвид, први пут су усликани 18. септембра 2003. у мадридском ноћном клубу Ананда. Паметна и згодна, обасипала је Дејвида пажњом која му је преко била потребна, а границе између приватног и пословног односа су се сваким даном све више померале. Није ни чудо што је Бекаму мало требало да падне на њене чари.

Фото: Профимедиа

 

Након објављених фотографија на којима су веома близу једно другог, Бекамови су хитно дали изјаву за медије у којој поричу било какве проблеме у свом браку. Међутим, много касније, сазнало се да су исте вечери Дејвид и Ребека заједно напустили клуб и кренули пут његовог апартмана у хотелу Санта Мауро. Афера је била на врхунцу.

Фото: Профимедиа

 

Како је тада тврдио добро упућени извор, Бекам је већ у аутомобилу почео да љуби своју асистенткињу. Милујући јој косу и врат рекао јој је да је чекао целу вечност на овај тренутак. У хотелу Дејвид је деловао нервозно и журним је кораком продужио кроз предворје, а кад су се нашли сами у његовој соби пригушио је светла.

За њихов однос сазнало се пар дана касније, а изреволтирана Викторија назвала је Ребеку и запретила јој да се држи даље од њеног супруга.

Фото: Профимедиа

 

Викторија и Дејвид су пребродили скандал, а Ребека је искористила својих 5 минута славе. Позирала је за "Плаyбоy", али и учествовала у ријалитјима "Фарма" и Целебритy Лове Исланд". Ипак, Ребека није желела да једино она буде крива за све, па је решила да јавности скине "ружичасте наочари" по питању Бекамових, и продала медијима целу причу о превари.

Фото: Профимедиа

 

Ипак, да пси лају, а каравани пролазе, те да се све заборави након неког времена потврђује и то што је Ребека данас у срећном браку са лекаром Свеном Кристјаром Скаиајом и има два сина Магнуса (12) и Лиама (8). 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".