У септембру ће стартовати "Задруга 7 елита", која ће се окупити само посебно одабране учеснике, а главна награда износиће 100.000 евра за победника, и по 50.000 евра за друго, треће и четврто место.

Како се спекулише, у "Елиту" ће ући истакнути играчи "Задруге", "Фарме", "Парова", "Двора" и "Великог брата", а нека имена која се већ истичу су победници поменутих ријалитија, међу којима су: Владимир Арсић Арса, Жарко Стојановић и други.

Миљана Кулић недавно је усликана испред Пинк телевизије и том приликом је за Србија Данас открила да је стигла како би преговалрала са продукцијом о уласку у седму сезону.

Фото: АТА имагес

 

 

Фанови су изразили жељу да поново у ријалитију виде Станију Добројевић, као и Милоша Бојанића, међутим они се овим поводом још увек нису огласили.

Како је Милица Митровић најавила на свом профилу, свако ко жели да се пријави, може да пошаље своју биографију и профил, а испод објаве се први пријавио Марко Јањушевић Јањуш.

Фото: АТА имагес

 

 

Осим њега, публика жарко жели да се поново смеје на духовите опаске певачице Беби Дол, а она је, како "Република" наводи, морала да одбије примамљиву понуду због обавеза које има код куће и болесних родитеља.

- Многи коментаришу да би репер Иван Ивановић Ђус, који је 2011. победио у ријалитију "Двор" и био апсолутни миљеник публике, био занимљив такмичар у новој сезони, али све је сада на продукцији, они ће на крају одлучити кога ће звати и који им се угао буде највише свидео. Свакако нас очекује спектакл и бројна изненађења - истакао је извор за "Републику".

Фото: Инстаграм принтскрин/juice.jedan.jedini

 

 

На друштвеним мрежама кружи снимак на ком се бивша учесница "Парова", Снежана Јовичић похвалила да се налази у згради Пинка. У опису је написала "Пинк ТВ, ријалити Елита", па се нагађа да је и она једна од будућих учесница.

- Спремите се за "Задругу 7 Елите"- најавио је и бивши задргар Стефан Михић на свом Инстаграму, који је за наш портал Србија Данас открио да планира улазак, али да још увек није потписао уговор са продукцијом.

До краја кастинга има још доста времена, па верујемо да ће се бројне занимљиве личности још до тада огласилити о свом уласку, а продукција сигурно најјаче играче чува строго у тајности.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".