Гоца је у емисији "Премијера Викенд Специјал" причала о скупоценој гаредероби коју је куповала у младости, али и о љубавном животу.

- Кад сам била млађа, куповала сам, а сад то ништа не носим. Износила сам бунде и фирмирано, а сад ме то не занима. Ја волим ново, у пиџами бих ишла на телевизију. Ево и ову хаљину први пут, само сам је једном на плажу, а онда идемо даље. Мушкарце не мењам, немам их, песме сам сад снимила, а фризуру увек имам осту. Године су ми исте и не иду. Ја сама живим у кући, а немам где да држим гардеробу. Ја немам шта да обучем, а код куће са етикетом, нисам ни обукла - искрена је Гоца.

Фото: РТС принтскрин

 

- Морамо да се надовежемо на ово да не мењате мушкарце. Имали сте две велике љубави, са једним сте се растали, а други је прерано отишао - додала је водитељка.

- Јесте. Била сам вољена жена и не могу да пристанем на мало. То се догоди пар пута у животу. Не падам на новац. Све може да се купи, али љубав не може. Сви кажу да је то била награда, а мој проблем је што се ја нисам помирила са ти. Живот иде даље, живим га даље, али као да ми фали део мене. Ја толико волим, имам два лица и једно је јак весело, делим га са публиком. Друго је ту тужно у мени, на овом албуму се та емоција преживљене туге и живота осећа. Кад ставим прста на чему, ја сам срећна. Шта је то срећа? Тренутак који уловиш, срећа је од Бога дата ни са чим заслужена.

БОНУС ВИДЕО: