Иако није фер да одређене хороскопске знаке класификујемо као добре или лоше партнере, астрологија каже да емотиван однос са следећих седам знакова уме да буде веома изазован, а ево и зашто!

Ован

Овнови су по природи веома страствени, али такође имају тенденцију да буду помало себични и захтевни. Као такви, могу бити изазовни за партнере који су мање интензивни или који траже равнотежу у вези.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Бикови су познати по својој тврдоглавости и отпорности на промене, што може бити изазовно за партнере који се надају динамичној вези. Такође могу бити врло љубоморни и посесивни, што може угрозити поверење у односу, пише Индеx.хр.

Близанци

Близанци су по природи друштвени и комуникативни, али такође могу бити склони драми и нестабилностима у вези. Могу тражити пажњу и експериментисати, што може довести до потешкоћа у успостављању дубљих односа.

Рак

Ракови су врло осетљиви и емпатични, али то такође значи да могу бити склони драматичним емоционалним реакцијама и анксиозности. Такође, могу се превише везати за своје партнере и тражити превише пажње.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Лавови су познати по својој тежњи да буду у центру пажње, што може бити изазовно за партнере који траже равнотежу у вези. Такође имају тенденцију да контролишу другу страну и буду доминантни, што може угрозити динамику везе.

Шкорпија

Шкорпије су изузетно страствене и интензивни љубавници, али такође могу бити врло тајанствене и манипулативне. У исти мах могу бити љубоморни и посесивни, што може угрозити поверење у вези.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".