Албанска певачица која је прозивала Србе поново прави модне катастрофе. Промашаји јој нису страни, а последњи у низу описан је као "најнекултурнији икада". Иако смо имали прилике да Риту Ору видимо у разноразним издањима, певачица је овога пута превазишла саму себе.

Појавила се на паришком Цоутуре Фасхион Wеек-у и одлучила да ништа не препусти машти. Рита је обукла потпуно прозирну хаљину од чипке, а голе брадавице је немогуће не приметити.

Фото:Профимедиа

 

Испод дуге хаљине, Рита није имала брусхалтер, а чипка није "стратешки" покривала баш све. Своје тамне праменове скупила је у коњски реп, одрекла се било каквог накита и пустила хаљину да говори сама за себе док је зрачила самопоуздањем пред камерама.

Фото:Профимедиа

 

И дан раније, певачица која је иначе рођена у Приштини, привукла је пажњу у жарко ружичастом минићу са топом и краватом.

Иначе, у својој новој песми, Рита пева о томе да се "никада није осећала живљом" када ју је њен супруг, редитељ Таика Ваитити "први пут видео голу". Ипак, ово "голо издање" није се допало корисницима друштвених мрежа.

Фото:Профимедиа

 

"Ово је вулгарно", "Какав промашај", "Како да се не окренеш за некултурним издањем?", "Чист неукус", "Оно кад не можеш другачије да привучеш пажњу", гласе само неки од коментара.

Подсетимо, Рита је разбеснела Србе када је својевремено захтевала да "Аппле" компанија уврсти Косово на мапу као независну државу.

Фото:Профимедиа

 

Стално се појављује у издањима која познате, модне зналце и публику остављају без текста - у тангама, са фластерима на брадавицама и хаљинама попут спаваћица.

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".