Задругар Лепи Мића јуче је гостовао у емисији "Народ пита" када се дотакао победнице друге сезоне "Задруге", Луне Ђогани, која је била на мети осуда због тога што је ступила у однос са ожењеним мушкарцем, а од тада се у свакој следећој сезони популарног ријалитија дешавала иста ситуација, али нико није прошао као Луна.

Водитељ Дарко Танасијевић пренео је Лепом Мићи питање са Твитера, везано за њу.

Foto: ATA images

 

- Мићо, да ли мислиш да си био груб према Луни кад видиш ове манипулаторе попут Ане Ћурчић? - питао је Танасијевић.

- Луни желим сву срећу. Ја сам се љутио јер вређа Кију, Слобу сам звао балваном. Био сам у свађи са Слобом, Кијом и Луном. Ја нисам неко ко навија, али браним исте ставове. Са Луном сам се свађао због тога, али сам увек говорио да је она јавно рекла и борила се за то, а она је остављена на најбезобразнији начин - рекао је Мића.

Фото: АТА имагес

 

- Кад би сад упоредио Луну и њено призање, њен начин и жар и поступке Анђеле Ђуричић, како би то извагао? Која је била боља, моралнија, паметија? - упитао је Дарко.

- Причаћу о искрености, Луна није моралисала, а Анђела је моралисала. Луна је одмах мени рекла да то гори, пети или шести дан. Ја сам њу само осуђивао што је вређао Кију. Анђела кад је ушла напала је Карића што јој се удварао, па онда направиш то са Звезданом. Ја сам то подржао јер сам схватио шта се десило у кецу, зато са јој говорио да не вређа Ану Ћурчић. Анђела је схватила да је урадила лошу ствари и није имала м*да да носи, Луна је то знала да носи. Луна је била искрена до краја, а ова све на пола - причао је Лепи Мића.

- Кад си последњи пут видео Луну? - питао је водитељ.

- Срели смо се код Сање Маринковић у емисији, увек је поздравим. Луна је видела да сам ја према њеној мајци био добар, према њеном брату и оцу, нисам имао ништа лично против њене породице. Луна мене не мрзи, можда је љута што сам је вређао, али тад сам јој мислио добро. На крају се испоставило да је Слоба отишао и да јој се никад више није јавио у животу - испричао је Лепи. Мића.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".