Приватни живот певачице Раде Манојловић увек је у јавности изазивао велику пажњу, али и бројна нагађања.

Посебно су на мети спекулација били њени односи са емотивним партнерима, а популарна певачица је у познатој емисији проговорила о краху везе са колегом Харисом Берковићем.

 

 

- То је тешко питање, питање за психолога или психијатра, јер ја немам тај осећај. Независно од особе са којом сам. Ја сам то и Харису покушавала да објасним, и другима, али они сви мисле да је до њих, у смислу са мном не желиш дете... А ја, некако... Особа којој је потребан Ксанакс, која не може сама да реши тај неки вербални проблем, однос са људима, не мислим да је спремна за дете и за васпитање детета, ја која бежим од свега - рекла је Рада.

Фото: АТА имагес

 

 

Манојловићева је због љубави патила од несанице, како је испричала, па је тада почела да користи Ксанакс.

- Мени је било лако док сам се дружила са хемијом, али ми је било тешко да се одружим од ње, да се скинем са тога. Никада није требало без савета лекара то да урадим. Мени је лек за смирење значио сан. Ја тада нисам могла да спавам, била сам у једној вези, а заљубила сам се у другог. По савету лекара сам успела да се скинем са Ксанакса. Ја сам паметница, после осам месеци прекинула одједном. Осетила сам да мени то више не треба и онда сам одједном прекинула.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/_harisberkovic

 

 

- Први дан океј, други дан зној, трећи дан... Ја сам већ прешла на неку дозу, ја сам 1.75 пила то је била баш лепа доза. И онда сам почела да се презнојавам, па онда спавам 48 сати, још горе, па онда катастрофа од сна... Онда сам урадила, оно што је требало на почетку, да потражим савет стручњака. Тада су ми рекли пијеш два, па 1.75, по један и по, па тако на сваке две недеље мање - открила је певачица у емисији Славице Ђукић Дејановић.

БОНУС ВИДЕО: