Водитељка Ред и Пинк телевизије, Ана Радуловић, неретко на својим друштвеним мрежама истиче своју витку линију и фигуру, поред чега се труди и да свима којима је то потребно, удели савете како да се побрине за своју и изгледа добро.

Наиме, она је новом објавом на друштвеној мрежи инстаграм оборила све. Водитељка је објавила фотографију у белом купаћем костиму крај базена, који истиче њену витку линију.

Оно што је многима запало за око, а што се не тако често могло приметити јесте пирсинг на њеном стомаку. Коментари похвала на њен рачун на друштвеним мрежама само су се низали и хвалили њено извајано и затегнуто тело. А мало је имала проблема и да укроти деколте.

 

 

"Струк као код лутке","Каква бомба", "Прелепа", "Најзгоднија и најлепша водитељка", "Свака част Ана" "Нема згодније од ње", "Вау", само су неки од коментара.само су неки од кометара.

Подсетимо, Ана Радуловић је супруга бившег такмичара "Звезда Гранда" Мирчета Радуловића.

 

 

Он је једном приликом истакао да ли му сметају Анине провокативне фотографије, које објављује на Инстаграму:

- Ја сам јој подршка од самог почетка, ту сам одувек, чак сам и главни фотограф, и на мору, и сваког дана, ја сам тај који прихвата све те слике, пита ме увек да ли може да избаци, али такво је време, сви то воле, сви се сликају провокативније, све је то део посла - рекао је Мирче једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: