Мира Шкорић стекла је велику славу и постала једна од наших најпознатијих певачица, отпевала је многе велике хитове, а тек после 30 година открила је да је за једну песму била уцењена да је отпева. Певачица која је прошле године удала ћерку, лепу докторку, тада је била на почетку каријере, а на албуму су јој радили покојна Марина Туцаковић, Фута и Злаја.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Koncerti - Zvanični kanal

 

 

Међутим, они су јој написали песму због које је, како каже, чупала косу са главе и никако није желела да је отпева. Ипак да их није послушала, данас би се много кајала.

- Било је то 1991. године када су албум радили Марина, Фута и Злаја. Нисам хтела да снимим песму 'Зашто носиш прстен мој', чупала сам косу са главе. Марина ме је уценила и рекла да ако је не снимим нећу добити ниједну песму - рекла је Мира у емисији "Милизам".

Мира се дотакла и свог тешког периода и болести са којом се борила.

Фото: АТА имагес

 

 

- Током целе каријере имала сам озбиљне ломове. Мене је снашла та ужасна болештина и о томе не волим да причам... Тешко ми је и само када се сетим тог периода када сам имала четири операције на онкологији, када ми је живот висио о концу, с питањем да ли ћу икада моћи да певам, па све те медијске паузе које су ишле уз то... Најгоре ми је било што су многи из мог окружења, неки медији, па чак и пријатељи и колеге мислили ма нема ништа од ње, доста је и певала - рекла је Мира, а онда додала:

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

- Имала сам тешке борбе, терапије, периоде изолације, а то су страшни ломови. Снагу сам нашла у чињеници да никада нисам прихватила болест. Никада нисам поклекла, када је било тешко па и најтеже, ја сам се дизала и ишла напред. Медијске паузе су ме много коштале, а сви ти назовипријатељи око мене су се радовали.

БОНУС ВИДЕО: