Mira Škorić stekla je veliku slavu i postala jedna od naših najpoznatijih pevačica, otpevala je mnoge velike hitove, a tek posle 30 godina otkrila je da je za jednu pesmu bila ucenjena da je otpeva. Pevačica koja je prošle godine udala ćerku, lepu doktorku, tada je bila na početku karijere, a na albumu su joj radili pokojna Marina Tucaković, Futa i Zlaja.

Foto: Jutjub printskrin/RTS Koncerti - Zvanični kanal

 

 

Međutim, oni su joj napisali pesmu zbog koje je, kako kaže, čupala kosu sa glave i nikako nije želela da je otpeva. Ipak da ih nije poslušala, danas bi se mnogo kajala.

- Bilo je to 1991. godine kada su album radili Marina, Futa i Zlaja. Nisam htela da snimim pesmu 'Zašto nosiš prsten moj', čupala sam kosu sa glave. Marina me je ucenila i rekla da ako je ne snimim neću dobiti nijednu pesmu - rekla je Mira u emisiji "Milizam".

Mira se dotakla i svog teškog perioda i bolesti sa kojom se borila.

Foto: ATA images

 

 

- Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam... Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to... Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili ma nema ništa od nje, dosta je i pevala - rekla je Mira, a onda dodala:

Foto: Milutin Labudović

 

 

- Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest. Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla napred. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazoviprijatelji oko mene su se radovali.

BONUS VIDEO: