Певачица Мина Костић одрасла је у сиромаштву у многобројној породици, те су родитељи одлучили да је дају на усвајање када је имала пет година.

- Њу је прихватила и одгајила Дуда Ивановић, тетка популарног репера Ивана Ивановића Ђуса. Поре тога што је тешко живела, њено детињство обележила је и једна трагедија - њена рођена сестра се утопила.

Фото: П. Милошевић

 

 

Породична трагедија

- Једна сестра ми се удавила када је имала тринаест година... Јако тешко сам то поднела. То се десило 1992. године. Кад год се тога сетим буде ми тешко, али кажем себи тако је ваљда морало да буде. Тако је ваљда Бог хтео. То је била судбина - рекла је Мина.

- Моја мама је родила десеторо деце и четворо побацила - додала је она.

Њена мајка Зоја дала ју је на усвајање као малу. Усвојена је Евдокија Дуда Ивановић када је имала пет година, која је тетка репера Ивана Ивановића Ђуса.

Име по рођењу јој је гласило Минира Јашари, а променила га је у садашње када је имала деветнаест година. Мина је читавог живота остала блиска како са биолошком мајком, која је преминула почетком године, а тако и са усвојитељком Дудом, која је преминула 2019. године.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".