Елена и Југослав одмах након развода продали су имање и кућу на Космају породици Новака Ђоковића, након чега је дизајнерка намештаја одлучила да себи купи ново имање, недалеко од старог. Овога пута Елена је уз плац купила и шуму, како би уживала у тишини и имала простора и времена да се повеже са природом.

За годину дана Елена је успела да саградила вилу од 300 квадрата за коју је сама дизајнирала намештај, а око уређења ентеријера посебно се потрудила да све изгледа онако како је замислила.

- Елена је сама дизајнирала намештај, али и неке антиквитете је већ наручивала из иностранства, а који су аутентични и уникатни па им је цена више десетина хиљада ева. Сада сама кречи дом, али исто тако и осликава зидове с обзиром на то да је то њен хоби који гаји годинама. Велику помоћ добија од мајке, али и синова, али исто тако жели колико је могуће све сама да заврши. У дому се налази посебна просторија за њене ритуале којих се није одрекла. Вила која је усред шуме изгледа бајковито и уједно модерно, а од цене које је уложила застаје дах. Чуо сам да је уложила преко милион евра. Како за градњу, тако за намештај и разне антиквитете и слике којима ће опремити ентеријер. Она је велики љубитељ уметности, а дела врхунских мајстора коштају. Не жали новац, само да је опреми како је замислила - рекао је својевремено добро упућен извор за медије. - Ваша деца нису ваша деца. Она долазе кроз вас, али не и од вас, и премда су са вама, не припадају вама. Можете им дати своју љубав, али не и своје мисли. Јер, они имају властите мисли. Можете окућити њихова тела али не и њихове душе, јер њихове душе бораве у кући од сутра, коју ви не можете посетити, чак ни у својим сновима.” - Халил Џубран - цитирала је Верица Ракочевић на свом Инстаграм профилу уз фотографију Елениног дома, па додала:

- Своје снове је претворила у стварност, измаштала и реализовала невероватном брзином, снагом упорности и духовном јачином.Вредно и креативно моје нека те шумске виле чувају уживајући са тобом у твом микро свету. Воли те мама.

Из фотографије можемо закључити како је Елена водила рачуна и о најситнијим детаљима. Огроман кристални лустер, крзнене простирке на фотељама и скулптуле, и фотографије одају утисак гламура и луксуза.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".