Пре две године домаћа јавност је брујала о вези Дарка Лазића, који је у то време још био верен са Марином Гагић, и његове колегинице Барбаре Бобак.

На друштвеним мрежама су се неретко појављивали снимци са заједничких наступа, након чега је откривено да је Лазић раскинуо веридбу 4 месеца раније и да је у вези са некадашњом учесницом музичког такмичења Звезде Гранда.

Фото: АТА имагес

 

 

Дарко и Барбара су непрестано на друштвеним мрежама откривали детаље из приватног живота, а једном приликом је певачица чак објавила и снимак из стана на којем се чује како урла на певача.

Барбара је из Футога, а својевремено је причала зашто је напустила ово место и преселила се у Београд:

- Када је реч о комшилуку из села из ког потичем, то су људи који мене уопште не виђају - рекла је она након што је у медијима освануо чланак у којем комшије не причају благонаклоно о њој и наставила:

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

 

- Проверила сам са новинарима ко су заправо ти људи који су причали о мени. Реч је о једном берберину. То је човек који је у стању да опљује пола села. Том кад уђеш у салон и са њим си на брате мој, он те, кад изађеш, опљује са следећим ко му уђе у салон. Ја не могу да верујем да су људи тако малигни и зли. Добијеш прилику да кажеш нешто о некоме, а ти тако. Па, могу ћерка да ти будем, а ти причаш такве ствари о мени, а и не познајеш ме. Имаш 50 година, а ја 23! Не срећемо се, немамо никакав контакт Све што је рекао о мени, испричао је из чисте злобе и обести. Такво је село и сеоска средина. Зато сам и отишла одатле - рекла је Барбара у емисији Ред Зоне пре две године, што значи да сада Барбара има 25 година.

Фото: АТА имагес

 

 

Мало ко зна да је Барбара велики фан Аце Лукаса, и да је на њеном Инстаграму својевремено могло да се види да чак има маску за телефон са његовим ликом.

- Одувек је волела Ацу. Јурила га је на наступима, пратила сваки његов корак. Хвалила се људима у свом окружењу заједничким сликама, а чак је и на телефону држала његову фотографију. Опчињена је била њим, и даље је - рекао је пре пар годиа извор близак певачици.

БОНУС ВИДЕО: