Познати водитељ Јован Мемедовић ових дана је у центру пажње, пошто је откривено ће после пуних 30 година напустити РТС.

Још није познато где ће наставити каријеру, али се очекује да се то сазна ускоро. Иначе, интересантна прича је везана за Јована и како је добио свој први посао, за који се уопште није школовао.

Фото: В. Данилов

 

 

Јован је био препознатљив као водитељ једног популарног квиза и по својој чувеној емисији Сасвим природно, у оквиру које обилази природне лепоте широм света. 

Јован је одувек био једна од оних познатих личности, која никад није експонирала свој приватан живот.

Он је више од 20 година био у браку са прелепом Мирјаном, коју поптуно заслужено "оптужују" да је пронашла еликсир младости и зауставила време.

Из њихове љубави родило се двоје деце, ћерка Маша, која је добро позната јавности по својој лепоти и веома уникатном стилу, као и сина Уроша.

Од свих њих, син Урош је највећа енигма за домаћу јавност. Није познато да има профиле на друштвеним мрежама, због чега му је мало теже ући у траг.

Но, његово име се појавило у јавности, када је био у центру једног инцидента, за који није он крив.

Наиме, њега су непознати младићи једном приликом напали и претукли на улици. Како су тада медији писали, у питању су били навијачи, којима је Урош био на мети само зато што је носио одевни предмет са ознаком противничког клуба. 

По извештајима домаћих медија, Урош је тада превезен у Ургентни центар са тешким повредама. 

Јован је једном приликом поделио на Инстаграму породичну фотографију, на којој је био и Урош. Може се видети да је од оца наследио добар изглед и висину, као и још једну ствар. 

Љубав према природи. Наиме, на тој слици су Урош, Маша и Јован кренули на хајкинг, те је јасно да Мемедовић и својој деци пренео љубав према природи. 

БОНУС ВИДЕО: